zaterdag 28 maart 2009

Dinsdag eerste training

Aankomende dinsdag om 18.00 uur eerste training!

vrijdag 20 maart 2009

Trainingen Dinsdagavond
Ik geef op dinsdagavond training aan een groepje wielrenners/sters. In deze trainingen wordt een rondje door de provincie gereden met daarin oefeningen, bijvoorbeeld: waaier rijden, techniek, viaductsprints, extensieve en intensieve interval trainingen, sprintjes trekken. Ook dit jaar geef ik deze trainingen weer.

Wie ben ik?
Ik rij zowel op de weg als de mountainbike wedstrijden. Op de weg bij de amateurs A, op de atb bij de masters 30+. Ik heb een KNWU trainer A licentie en geef al 4 jaar de woensdagvond trainingen bij de Noordelijke ATB club (www.atbnoord.nl).

Wanneer: Dinsdagavond, vertrek 18.00 uur. De eerste training is 31 maart. De laatste training eind september.

Waar: Belga Megastore Sontplein.

Duur: +/- 2 uur

Soort fiets: Racefiets
Voor wie: Getrainde wielrenners/sters.

Bijzonderheden

Ik train zelf mee. Verwacht geen trainingen waarbij de trainer langs de weg staat of alleen maar bezig is met de rest van de groep (ook al zal de trainer echt wel aanwijzingen geven). Je hoeft niet helemaal het niveau van een wedstrijdrijder te hebben, enthousiaste toerfietsers, cyclosprortieve rijders zijn zeker ook welkom. Je moet wel een beetje serieus willen trainen, ook al staat de boog niet constant gespannen. Een helm is verplicht, daar is geen discussie over mogelijk, en neem een fatsoenlijk onderhouden fiets mee.

Als ik een keer een avond niet kan, of als ik niet kom vanwege weersomstandigheden , dan zal ik zo mogelijk voor half vijf een bericht achterlaten op: http://markeijkelkamp.blogspot.com/

Als je interesse hebt, of nog vragen hebt stuur een mail naar markpunteijkelkampathome.nl

Mark Eijkelkamp

dinsdag 3 maart 2009